HomeFeaturedFocusCe smartphone are James Bond?

Ce smartphone are James Bond?

Am citit o chestie interesantă legată de ultima producție din seria 007 – James Bond, care poartă numele de Spectre, care a reușit să mă facă destul de curios. Nu mai sunt un fan al seriei de pe vremea când le vedeam pe casete video și Sean Connery era James Bond (am avut Never Say Never Again prin ‘87, era chiar al meu și îi știam replicile pe de rost) și chiar cred că am scăpat vreo două dintre ultimele producții, dar pe cea mai recentă o să vreau să o văd. Și asta pentru că am auzit că James Bond a făcut mutre atunci când a fost vorba de product placement și de smartphone-ul Xperia Z4 (care între timp ar putea să devină un Z5).

Se pare că pe lângă oferta Sony făcută către producătorii filmului, care însemna vreo 18 milioane de dolari pentru promovarea producției și 5 milioane de dolari direct către Daniel Craig, protagonistul rolului Bond, a mai existat una, mult mai generoasă, de aproape 50 de milioane de dolari, făcută de Samsung. Nu știu dacă această ofertă a fost motivul pentru care nici actorul principal și nici regizorul Sam Mendes nu au digerat oferta Sony, considerând că produsul nu este cel mai bun.

“Sam and Daniel don’t like the Sony phone for the film (the thinking, subjectively/objectively is that James Bond only uses the ‘best,’ and in their minds, the Sony phone is not the ‘best’.”

Textul este parte dintr-un mail al unui oficial Columbia Pictures, este mai puțin important acum. Ideea este că brusc există un interes și asupra telefonului pe care îl va folosi Bond. Omul este lacom, nu s-a rezumat doar la mașini și femei, vrea să fixeze trend-uri și pe telefoane. Rămâne să vedem dacă s-a împăcat cu Sony sau a ales oferte mai avantajoase din punct de vedere financiar.

via BusinessInsider

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep