HomeFeaturedFocusUn nou model Gionee se apropie de lansare

Un nou model Gionee se apropie de lansare

Dacă tot am vorbit de vizita la TENAA a lui Vivo X6, o etapă obligatorie în viața unui smartphone care se va comercializa și pe piața din China, care precede destul de aproape momentul anunțului oficial și care presupune certificarea de către o autoritate oficială a fiecărui terminal pentru piața din această țară, atunci trebuie să îi pomenim și pe cei de la Gionee, un alt producător care a primit undă verde pentru un nou terminal. Este vorba despre modelul GN8001 (un nume care cel mai probabil se va schimba în ceva mai comercial la momentul anunțului oficial), un terminal care nu arată rău de tot. Așa că m-am gândit că merită două minute din atenția voastră, pentru că are o configurație destul de reușită, care, așa cum ne-au obișnuit producătorii chinezi de linia a doua, va veni la un preț foarte avantajos.

Avem de-a face cu un phablet cu display AMOLED de 6 inchi și rezoluție full HD (1080 x 1920 pixeli), în spatele căruia se ascunde un chipset cu procesor octa-core de 1,3 GHz, o memorie RAM de 3 GB și o stocare internă de 32 GB. Camera foto principală este de 13 megapixeli, cea frontală are senzor de 5 megapixeli, acumulatorul are 3000 mAh iar sistemul de operare este un Android 5.1 Lollipop.

Mai putem remarca slotul microSD care suportă până la 128 GB, conectivitatea LTE, o greutate de 208 grame și o grosime de 8,2 milimetri. Atât! Este evident că telefonul este aproape de anunțul oficial, din moment ce a primit certificarea respectivă și este de așteptat ca acesta, în bunul obicei al producătorilor chinezi, să aibă un preț atractiv. Dacă va prezenta interes, sunt sigur că se vor găsi variante și pentru o disponibilitate europeană, deși la modul oficial, probabil că aceasta nu este pe lista de priorități a producătorului.

via PhoneArena

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep