HomeFeaturedFocusLenovo Vibe X3 prezentat oficial

Lenovo Vibe X3 prezentat oficial

Cel mai așteptat flagship Lenovo al anului, Vibe X3, a sosit în mai multe versiuni, toate având în comun și unul dintre argumentele de vânzare ale seriei, accentul pus pe calitatea audio oferită utilizatorului. O încercare de-a producătorului chinez de a oferi variante pentru toate (mă rog, aproape toate) bugetele și în același timp pentru toate gusturile, păstrând totuși câteva elemente comune care să identifice Lenovo Vibe X3 în ochiul privitorului pasionat de lumea tehnologiei mobile. În teorie pare că le-a reușit, rămâne de văzut cât de bine vor fi primite terminalele și în rândul utilizatorilor. Și mai ales, cât de mult vor ieși cei de la Lenovo cu ele în afara Chinei. Asta este marea mea curiozitate.

Există trei versiuni de terminal. Una cu chipset MediaTek (cu procesor octa-core), cu 2 GB de memorie RAM și 16 GB pentru stocare internă și două cu chipset Qualcomm Snapdragon 808, cu memorie RAM de 3 GB și cu stocări de 32 sau de 64 GB. Și camerele foto sunt diferite, un cuplu de 13 și de 5 megapixeli pentru versiunea mai joasă, sau 21 megapixeli pentru principală și 13 megapixeli pentru cea frontală în versiunile superioare.

În rest, trăsăturile tehnice (ălea care au mai rămas) sunt identice. Un display de 5,5 inchi cu rezoluție full HD și un acumulator de 3600 mAh. Plus toate feature-urile audio care încep cu boxe stereo frontale, fiecare cu amplificatorul ei, Hi-Fi 3.0 (DAC ESS Sabre ES9018K2M sau Wolfson8281) și până la anularea zgomotului de fond.

Ca și prețuri, vorbim de un interval de la aproximativ 300 de dolari, până la 470 dolari pentru versiunea de top. Valabile pentru China, acolo unde vânzarea va începe pe 25 noiembrie. Aștept detalii despre disponibilitatea în alte zone geografice, cu interes evident pentru Europa și prețurile aferente acestor teritorii. Așa vom vedea cât de interesant este Lenovo Vibe X3.

via PhoneArena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep