HomeFeaturedFocusWindows 10 Mobile 10586 e gata de download in Fast Ring

Windows 10 Mobile 10586 e gata de download in Fast Ring

windows-phone-10

Cu primele aparate Lumia 950 și Lumia 950 XL disponibile în magazine la doar o zi distanță Microsoft a decis că e momentul să ofere pasionaților din grupul Windows Insider versiunea de Windows 10 Mobile build 10586, cea pe care o bănuim că ar fi RTM și va veni preinstalată pe primele aparate. S-a întâmplat asta aseară, târziu, motiv pentru care nu am reușit încă să îl instalez.

Ce aduce nou? Repară problemele legate de afișarea meniului START, aduce viteză, se pot folosi mediile de stocare externe (microSD), aplicațiile pot fi mutate pe card, Messaging app și Skype vor fi mai stabile, timpi mai mici de încărcare pentru aplicații și la trecerea dintr-una în alta, aplicația Camera merge mai bine.

Mai sunt și probleme, cea mai importantă e legată de trecerea de la 10581 la 10586: dacă ați făcut cumva hardware reset pe telefon cu build-ul 10581 pe el atunci treceți prima dată înapoi la Windows Phone 8.1 și abia pe urmă activați 10586. Se pare că au fost niște probleme la sistemul de fișiere și update-ul direct la 10586 via 10581 va genera o buclă de reset. Ar mai fi și că nu se poate folosi Silverlight și că aplicația Windows Insider nu va merge chiar așa cum trebuie.

Dar în afară de astea ar trebui să fie un update pe care toată lumea să și-l pună în așteptarea versiunii finale. Eu acum instalez pe Lumia 640 iar diseară voi face pasul major și pe Lumia 1520 către Windows 10 Mobile.

Voi l-ați pus? Merge? Ceva probleme?

via Microsoft

 

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

4 COMENTARII

    • Se misca bine dar nu este mare diferenta fata de ultimul build.
      Oricum mie imi place progresul facut de Microsoft, am avut 8, 8.1, si toate variantele pentru insiders.
      Windows 10 e deja OK, ramane de vazut daca va atrage si dezvoltatori de apicatii, cu toate facilitatile cautate de Microsoft pentru transferul aplicatiilor de pe alte platforme.
      E inca merg pe mana lor, si la anu 950!

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep