HomeFeaturedFocusXiaomi Mi Pad 2, o tableta atractiva

Xiaomi Mi Pad 2, o tableta atractiva

Dacă tot au prezentat un smartphone extrem de atractiv în persoana lui Xiaomi Redmi Note 3, chinezii au prezentat și o tabletă care, așa cum am spus-o și în titlu, vine cu un raport specificații/preț extrem de atractiv. Tot la caracteristicile comune am putea pune și disponibilitatea doar pentru China, deși în cazul tabletei există și alte câteva țări privilegiate din jurul Chinei care se vor bucura de Mi Pad 2. Și chiar și speranțele noastre că produsele vor deveni disponibile și publicului ceva mai occidental. Europa ne interesează în mod direct.

Revenind la Mi Pad 2, trebuie spus încă din start că vor exista versiuni cu Android (cu 16 sau 64 GB pentru stocare internă) sau versiune (aici este una singură, cu 64 GB pentru stocare internă) cu Windows 10. Iar prețurile pornesc de la aproximativ 150 de dolari si ajung la 200 dolari pentru varianta cu 64 GB, indiferent de sistemul de operare.

Xiaomi-Mi-Pad-2 (1)

Restul configurației este alcătuit dintr-un ecran de 7,9 inchi și 1536 x 2048 pixelo (326ppi), un chipset Intel Atom X5-Z8500 cu procesor quad-core de 2,2 GHz, o memorie RAM de 2 GB, un acumulator de 6010 mAh, cu suport pentru fast charge și un cuplu de camere foto de 8 și respectiv de 5 megapixeli.

Una peste alta, un produs care reprezintă o afacere în momentul achiziției, mai ales pentru utilizatorii de tabletă. Eu parcă aș rămâne la Xiaomi Redmi Note 3.

via TheVerge

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep