HomeFeaturedFocusApple isi lasa fanii cu pantalonii in vine

Apple isi lasa fanii cu pantalonii in vine

Chiar dacă textul este evident unul ironic, lucrurile sunt cât se poate de reale și o să încerc să le explic cât de repede pot. Se pare că iPhone-ul unui utilizator din Statele Unite, din Atlanta mai exact, pe numele său de scenă Rocky (numele real al acestuia nu a fost dezvăluit) a luat foc de capul lui, chiar în buzunarul omului. Care, mai mult din instinct probabil, și-a dat pantalonii jos, în ciuda faptului că se afla în parcarea unui super-market.

Omul este acum foarte necăjit și gestul companiei de la care a cumpărat telefonul, de a-i trimite un terminal nou, nu pare a fi suficient. Este și normal, este vorba despre o companie specializată în recondiționarea de terminale folosite și se pare că iPhone 6 Plus-ul pe care Rocky al nostru îl cumpărase nu fusese nou. Așa că nu ai cum să te mulțumești cu un alt telefon, probabil recondiționat și el. Nici măcar rușinea suportată de către personaj, care a rămas în chiloți în miezul zilei și în mijlocul mulțimii, nu pare a fi problema centrală.

Rocky pare mai degrabă deranjat de faptul că nu a primit încă un răspuns oficial de la Apple. Acolo sunt banii grei, de acolo miroase a recompensă grasă, așa că într-acolo se îndreaptă și atenția eroului nostru (negativ). V-am spus eu că Apple este sinonim cu oportunitatea de bani câștigați cu ușurință, uite o nouă dovadă chiar în fața noastră.

Sunt curios dacă Rocky va pune mâna pe un jack-pot, sau Apple nu va ceda în fața evidentei încercări de a specula contextul. Depinde cât de cu musca pe căciulă se simt și ei.

via PhoneArena

4 COMENTARII

  1. In cazul asta Apple nici nu s-a deranjat prea tare. Au anuntat doar ca vor investiga incidentul pentru a afla cauzele. Cel mai probabil vor da vina pe un accesoriu care nu a fost original Apple (incarcator de exempu). Cat despre aparatul dat in compensatie, a venit de la firma care il vanduse pe primul.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep