HomeFeaturedFocusVIDEO: cum “explodeaza” un iPhone

VIDEO: cum “explodeaza” un iPhone

Clipul video pe care vi-l supun atenției m-a uns pe suflet din două motive. Odată, pentru că subiectul său este un iPhone 6 Plus, astfel încât cei care au tot comentat că doar bateriile de pe Samsung-uri explodează, au acum subiect de meditație. Chiar ieri citeam despre o pereche de căști wireless care s-au aprins într-un avion, provocându-i ceva arsuri posesoarei, iar la comentariile articolului respectiv, toată lumea pusese tunurile pe Samsung, deși nu se specificase nicăieri cine era producătorul căștilor respective.  Ei bine, uite că se mai aprind și iPhone-uri, dragilor!

Subiectul acestui material este un iPhone 6 Plus, iar evenimentul nefericit a avut loc într-un centru de reparații smartphone din Queensland, Australia.

În al doilea rând, este una dintre puținele “explozii” surprinse video, astfel încât putem vedea și noi că, de fapt, aceste atât de mediatizate “explozii” sunt mai degrabă niște fumigene fâsâite. Da, sunt destul de periculoase, pentru că vin la pachet cu temperaturi destul de ridicate, care pot provoca arsuri grave, însă parcă tot nu sunt de acord cu folosirea excesivă a termenului de “explozie”. Însă sună mult mai frumos în presă un titlu care conține explozii și blast-uri. Atât în română, cât mai ales în engleză.

Ca idee generală, orice acumulator de dispozitiv mobil care suferă un șoc mecanic, de orice natură, poate emana fum și se poate încinge peste măsură. Drept urmare, poate fi periculos. Însă totuși, până la explozie mai este cale lungă.

via ViralHog

1 COMENTARIU

  1. Mi se pare mie sau iPhone-ul avea deja display-ul destul de… șifonat? Suferise deci un șoc mecanic și… ajungem la explicația din ultimul paragraf al articolului de unde trag concluzia că era deja o bombă cu explozie întârziată.

    Numărătoarea inversă începuse de când a suferit șocul mecanic care a distrus ecranul, nu știm însă pe cât era setat timer-ul 🙂

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep