HomeFeaturedFocusCelebrul baschetbalist LeBron James a lansat primul film VR cu Oculus

Celebrul baschetbalist LeBron James a lansat primul film VR cu Oculus

lebron

Pot oare celebritățile precum LeBron James să aducă realitatea virtuală în zona consumer? Cred că Facebook consideră că asta ar fi cea mai simplă cale pentru ca utilizatorii casnici să se familiarizeze cu conceptul și în final să îl adopte. La fix un an de la lansarea proiectului “Uninterrupted”, James LeBron aduce fanilor săi o nouă surpriză: un film de 12 minute creat în colaborare cu Oculus (creatorii ochelarilor Oculus Rift) care prezintă în 360 de grade modul în care atletul american se antrenează pentru a putea face performanță în NBA.

De menționat că proiectul se păstrează în zona filmului, fără să permită celor ce îl vizionează să interacționeze sau se miște în interiorul realității proiectate.

O scurtă prezentare a proiectului puteți vedea mai jos:

Striving For Greatness: An UNINTERRUPTED OriginalI was born with God given talent, but I PROMISE you that when the bright lights go down I am grinding it out and working my tail off to get better. I will never cheat this game… Catch the full series on UNINTERRUPTED #StriveForGreatness #UNINTERRUPTED #IPROMISE

Posted by LeBron James on 23 Septembrie 2015

Sau dacă aveți un Samsung Gear VR îl puteți urmări în versiunea completă.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep