HomeEvenimenteCESHOM-BOT Turbo+ este robotul aspirator care face curat si pazeste casa

HOM-BOT Turbo+ este robotul aspirator care face curat si pazeste casa

HOM-BOT Turbo

LG este una dintre companiile care cred că în viitorul nu foarte îndepărtat electrocasnicele inteligente vor face parte din viața noastră. Pentru asta continuă să investească de câțiva ani buni în domeniul electronicelor de uz casnic, în special către mașini de spălat și aspiratoare inteligente. Cel mai nou membru al familiei, HOM-BOT Turbo+ este un aspirator care pe lângă funcțiile clasice de curățire beneficiază de o opțiune de realitate augumentată (AR) și facilități de monitorizare a casei.

Sună interesant? Cred și eu. Cine nu și-ar dori ca atunci când ajunge acasă robotul aspirator să fi curățat singur locuința și în plus să o și păzească?

Poate că ideea nu e chiar atât de futuristă precum pare. Prin legarea smartphone-ului de robot se poate accesa camera foto a acestuia pentru a stabili clar care zone ar trebui să beneficieze de atenție sporită în ceea ce înseamnă curățarea. Robotul are și posibilitatea de a crea propria imagine a camerei pentru a identifica corect zonele pe care va trebui să le aibă în vedere pentru curățare.

În același timp camera poate fi folosită și pentru monitorizare de la distanță: dacă robotul detectează mișcare în zona ”protejată” se poate deplasa spre ea și să facă poze pe care să le trimită automat utilizatorului.

Mie îmi place cum sună viitorul ăsta și poate că dacă dezvoltarea va continua și eficiența de curățare va crește, voi deveni și eu posesorul uni robot aspirator.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

2 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep