HomeFeaturedFocusSamsung si LG vor furniza ecrane OLED pentru iPhone

Samsung si LG vor furniza ecrane OLED pentru iPhone

Nu mai este niciun secret că ambele companii coreene sunt deja furnizori pentru Apple, ba chiar furnizori de panel-uri OLED pentru ceasul inteligent al companiei din Cupertino. Însă discuțiile pe care o sursă din Coreea le-a dezvăluit și presei s-au purtat pentru viitoarele generații de iPhone, care, se pare, vor avea display-uri OLED. E drept, se vorbește despre anul 2019, așa că discuțiile par destul de timpurii. Însă ele au avut loc și negocieri destul de strânse au fost purtate. Se pare că LG a fost mai câștigat, acontând comenzi mai mari cam cu 30% față de rivalul din țara natală, însă ambele companii s-au ales cu contracte destul de însemnate pentru viitor. Cei de la LG se pare că au și trecut la modernizarea fabricilor de panel-uri pentru a corespunde și pentru a face față la cerințele Apple.

Nici pe cei de la Samsung nu îi plâng de milă. Sunt deja furnizori de memorii RAM pentru concurenți, produc și propriul chipset, iar mai nou se pare că vor avea o versiune dedicată partenerilor. Un chipset special pentru terți, numele celor de la Meizu fiind primul pe lista potențialilor doritori, cu atât mai mult cu cât cele două companii au mai colaborat.

Mă bucură să văd complexitatea business-ului marilor producători, este o dovadă clară a solidității acestor companii. De asemenea, cred că este îmbucurătoare și colaborarea dintre doi rivali, pe care marea piață a consumatorilor îi percepe doar prin prisma rivalității (de multe ori umflată de presă) și mai puțin și prin perspectiva colaborărilor pe care le au.

via AppleInsider

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep