HomeFeaturedFocusGionee F105, un nou smartphone in prag de lansare

Gionee F105, un nou smartphone in prag de lansare

Da, ați ghicit, sursa de informații care induce practic iminența unui anunț oficial este, ca de atâtea ori, TENNA, organismul care certifică dispozitivele mobile pentru piața din China și care, de fiecare dată când primește spre aprobare un terminal, face ce face și scapă către public informații de ordin tehnic precum și câteva fotografii, devenite clasice deja. Gionee F105 nu a scăpat de acest tratament, astfel încât ne putem face o imagine destul de clară despre acest entry-level.

Gionee F105

Tehnic vorbind, mă bucură încă odată că văd cum noțiunea de entry level înseamnă, din punctul de vedere al cantității de memorie RAM, 2 GB. Da, este vorba despre producătorii din China, dar ei dau tonul multor trend-uri și chiar sper ca acesta să prindă. Vom vedea astfel tot mai puține telefoane smart cu 1 GB de memorie RAM sau, chiar mai rău, cu 512 MB. Așa poate vor percuta și brandurile românești și își vor reanaliza conceptele de low-budget.

Revenind la Gionee F105, pe lângă cei 2 GB de memorie RAM asezonați cu o stocare internă de 16 GB, mai avem de-a face cu un display IPS de 5 inchi și 720 x 1280 pixeli rezoluție, un procesor quad-core de 1,3 GHz, o cameră foto principală de 8 megapixeli, una frontală de 5 megapixeli, un acumulator de 2400 mAh, un slot microSD de până la 128 GB și un Android 5.1 Lollipop. Marele minus al acestui smartphone este lipsa conectivității 4G. Asta va veni la pachet cu un preț destul de mic pentru F105, în bunul obicei al acestui producător. Dar și cu o limitare exclusivă a disponibilității la piața din China.

via TimesNews

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep