HomeFeaturedFocusHTC One X9 in toata splendoarea lui

HTC One X9 in toata splendoarea lui

x9-leak-1

Din păcate pentru HTC tradiția lor în a nu putea ține secret niciun model de smartphone se confirmă. Apărut prima dată luna trecută, One X9 ni se dezvăluie din nou în niște poze foarte reușite, trebuie să recunosc. Și au meritul de a ne face să visăm frumos la următorul HTC, chiar și cu One M9 și A9 pe masă.

x9-leak-6

Datorită site-ului chinezesc Anzhuo putem să admirăm și noi viitorul One X9 în diferite ipostaze. Vedem carcasa metalică, camera principală și blițul ce seamănă destul de bine cu cea de pe Nexus 6P.

x9-leak-2x9-leak-3x9-leak-4

În partea din față vedem că a revenit sistemul cu două difuzoare BoomSound iar pe lateral locația pentru slot-ul microSD. Din ceea ce se aude, One X9 ar trebui să fie un aparat cu display de 5.5 inci și rezoluție Full HD (1920 x 1080 pixeli), să vină cu un CPU octa-core MediaTek Helio X10, baterie de 3000 mAh și 2 sau 3 GB RAM în funcție de regiunea în care se va vinde.

x9-leak-5htconex9leakbottom.png

În principiu X9 ar trebui să fie anunțat la CES 2016 dacă nu cumva HTC vrea să ne abată atenția de la adevăratul lor flagship ce va fi lansat la anul.

Oricum, ce părere aveți despre el? Mie îmi place, dar mai mult îmi place One A9.

via androidandme

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep