HomeFeaturedFocusAccuWeather de Windows 10 Mobile primeste versiune UWP si o noua interfata

AccuWeather de Windows 10 Mobile primeste versiune UWP si o noua interfata

wp_ss_20151217_0001wp_ss_20151217_0004

Am observat că și aplicația Accuweather de Windows 10 Mobile a primit un update major și odată cu el a intrat în clubul Universal Windows Platform (UWP), adică același cod funcționează acum și pe Windows 10 și pe Windows 10 Mobile, cu exact aceiași interfață grafică.

Schimbarea e importantă și aș zice eu, binevenită chiar dacă în primele momente va fi puțin mai greu de folosit de către toți cei obișnuiți cu vechea versiune.

Mie îmi place cum arată deși consideram mai utilă vechea înfățișare.

wp_ss_20151217_0003wp_ss_20151217_0002

În continuare AccuWeather are opțiuni de prognoză în timp real (MinuteCast) poate și ăsta e motivul pentru care niciodată prognoza pentru următoarele zile nu arată le fel dacă o consult la intervale de câteva ore.

AccuWeather vine cu facilitatea RealFeel Temperature care ar trebui să ne dea o idee mai clară vizavi de cât de cald sau cât de frig e afară. Producătorii susțin și că localizarea e mai bună, aici am ceva rezerve în urma folosirii constante din ultimele zile.

Teoretic noua versiune AccuWeather se integrează și cu Cortana, o comandă de genul ”Cortana, What is my AccuWeather forecast?” ar trebui să ofere informații extrase de la aplicația AccuWeather. Eu nu am reușit încă să fac să meargă treaba asta, poate că engleza mea nu e cea mai bună.

Ca și până acum există opțiunea de a folosi Live Tile-uri animate pentru mai multe locații. Am folosit și folosesc asta în mod constant când călătoresc.

În afara faptului că mi se pare ceva mai lentă decât versiunea precedentă, AccuWeather îmi place cum arată și cum se mișcă.

Noul build de AccuWeather for Windows 10 PC și Mobile poate fi descărcat de aici.

Dacă l-ați testat, cum vi se pare?

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep