HomeFeaturedFocusIncasarile HTC sunt in crestere datorita noului One A9

Incasarile HTC sunt in crestere datorita noului One A9

htc-one-a9-product-nda

Și da, HTC a reușit în pariul pe care l-a făcut cu One A9: asemănarea cu iPhone-ul și un preț ceva mai mic decât al unui flagship au reușit să crească veniturile HTC pe luna noiembrie cu aproape 14,96% față de luna octombrie și cel mai înalt nivel al ultimelor 6 luni (314 milioane USD). Încă nu e suficient, dar e o schimbare de care taiwanezii aveau neapărată nevoie pentru că în primele 11 luni din 2015 HTC a încasat doar 3,5 miliarde, mai puțin cu 33,32% decât în perioada similară din 2014, care la rândul ei nu a fost cea mai fericită a HTC.

Mă bucur foarte tare să văd că lucrurile se stabilizează pentru HTC și că odată cu zvonurile legate de un posibil ceas, plus succesul HTC Vive în rândul publicului viitorul începe să fie din nou interesant. Totul este ca în primăvara lui 2016 HTC să aducă pe piață un smartphone performant, care să arate bine și să fie capabil să țină piept viitoarelor produse Samsung, HTC și Apple. Zvonurile aduc în față un HTC O2, cu display de 6 inci, rezoluție 1440 x 2560 QHD plus platforma Snapdragon 820.

via digitimes

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

2 COMENTARII

  1. Într-adevăr un telefon cu specificațiile lui A9 cu aprox. 2000 lei e foarte tentant. Daca am sa schimb platforma cu siguranță va fi o opţiune. Încă ma gândesc la Lumia 950….

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep