HomeFeaturedFocusInteresant: Telekom si Vodafone incep sa se razboiasca

Interesant: Telekom si Vodafone incep sa se razboiasca

vodafone_1774758b

Am primit de la reprezentanții Vodafone următorul mesaj:

“Vodafone Romania informeaza utilizatorii serviciilor de telefonie mobila ca numarul 0722.10.10.10, folosit in campania curenta de comunicare “Gratis la Cartela! Primesti si net si telefon” pentru Cartela Vodafone, a fost restrictionat de catre Telekom Romania.

Pentru a beneficia de Net si credit pentru un telefon gratuit de la Vodafone, invitam utilizatorii companiei Telekom Romania care nu s-au inscris inca in promotie sa o faca folosind canalul onlinewww.vodafone.ro

Adică Telekom s-a supărat pe campania Vodafone prin care utilizatorii de cartele PrePay pot primi trafic de date și minute atunci când sună sau sunt apelați din rețea sau din alte rețele.

Și pentru că participarea în promoție era condiționată de înregistrarea numărului de telefon, operație ce se putea face fie prin SMS pe numărul 0722.10.10.10 sau prin înregistrarea pe site-ul vodafone.ro, din ceea ce înțeleg din declarația Vodafone, Telekom a hotărât să blocheze numărul respectiv.

De ce? Cum? Când? Sunt probabil informații ce vor apărea în perioada următoare. Între timp Vodafone iese și ceartă Telekom în public.

Va fi foarte fain să vedem care va fi reacția concurenței.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep