HomeFeaturedFocusPromotie interesanta pentru ZTE Axon mini Premium

Promotie interesanta pentru ZTE Axon mini Premium

Este vorba despre versiunea mini a lui ZTE Axon Premium, terminalul de top din gama Axon, cel care dispune de Force Touch (cred că a introdus acest feature înaintea celor de la Apple). Sau, la fel de corect, am putea să spunem că este vorba despre versiunea Premium a lui ZTE Axon mini, cel care a fost pus în vânzare doar în China. Totuși, este mai puțin important cum punem problema. Ceea ce contează cu adevărat este că avem un terminal cu specificații de top (plus câteva caracteristici inedite), disponibil gobal, care mai are parte și de o promoție interesantă de preț, pentru o perioadă limitată de timp. Așa că m-am gândit că merită adus în atenția voastră.

O reducere de aproape 100 de dolari, care duce prețul final al acestui terminal la doar 299 dolari, va fi disponibilă în limita stocului existent pe AliExpress, doar pe 10 decembrie.

promo zte axon mini

Merită din plin, vorbim despre un terminal cu Force Touch, cu senzor pentru citirea amprentei digitale, dar și cu funcții de recunoaștere vocală și de scanare a iris-ului ocular. Mai mult, via Singapore Post, transportul este gratuit în România. Însă, nu uitați de taxele care vă așteaptă la poștă atunci când ridicați coletul.

Este un deal care cu siguranță merită, pentru că pe lângă toate funcțiile de mai sus, telefonul, care vine cu un display de doar 5,2 inchi (mai aproape de gustul celor care plâng după telefoane mai mici), un Super AMOLED full HD, un chipset Snapdragon 616, o memorie RAM de 3 GB, o stocare internă de 32 GB, sau o cameră foto principală de 13 megapixeli. Dacă adăugăm și construcția metalică unibody, realizată dintr-un aliaj produs de Boeing, parcă nu sună deloc rău pentru prețul cerut. La care, se adaugă taxe, vă rog să nu uitați!

via GSM Arena

2 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep