HomeFeaturedFocusLenovo A7010 scoate capul. Si arata bine!

Lenovo A7010 scoate capul. Si arata bine!

Un nou smartphone de la Lenovo este pe cale să vadă lumina zilei la modul oficial, însă își face curaj și apare listat în oferta comercială a unui mare magazin online. Și, chiar dacă este o apariție semi-oficială, putem să ne mândrim (sau nu) cu faptul că este listat tocmai pe eMag.ro. S-ar putea să fie doar o eroare, s-ar putea să fie o strategie de marketing, poate că este mai puțin important. Ceea ce contează este că telefonul arată destul de bine, mai ales prin cele două difuzoare amplasate frontal, care îi conferă un aspect modern.

lenovo 7010

La nivel tehnic, informațiile care sunt disponibile (și care contrastează oarecum) ne lasă imaginea unui mid-range. Un display full HD (1080p) cu diagonală de 5,5 inchi, o memorie RAM de 2 GB, stocare internă de doar 8 GB, un acumulator de 3300 mAh, un cuplu de camere foto de 13 și de 5 megapixeli, un chipset MediaTek MT6753 și un Android 5.1 Lollipop. Plus abilități dual-SIM și conectivitate LTE. Cam acestea sunt detaliile pe care le știm.

Produsul nu are un preț, însă consider că este un semn suficient pentru o disponibilitate în România, la care adăugăm aspectul interesant (deși aprecierea este subiectivă). Cred că merită puțină atenție.

via eMag

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep