HomeEvenimenteSe apropie evenimentul caritabil „Crăciun din inimă de student”

Se apropie evenimentul caritabil „Crăciun din inimă de student”

Balul de Caritate „Crăciun din inimă de student”, un proiect devenit deja tradiție pentru studenții informaticieni (și nu numai) din Iași – Asociația Studenților Informaticieni Ieșeni (ASII) în colaborare cu Facultatea de Informatică Iași – a ajuns la ediția a 13-a. Un nou prilej pentru acest grup de oameni sufletiști pentru a aduce zâmbetele pe chipurile unor copii necăjiți, un motiv pentru noi de a vă readuce în atenție acest eveniment, un prilej pentru oricare dintre voi de a face parte din această stare de bucurie care se va transmite mai departe, către cei care au nevoie multă de așa ceva.

Încă de la prima ediție, din 2003, echipa noastră continuă tradiția, iar cu acest proiect, ASII dorește să ofere un Crăciun mai bun copiilor de la Centrul de Zi „Sf.Nicolae”, din comuna Andrieşeni, fiind vorba de 27 de copii, cu vârste cuprinse între 6 și 14 ani, cărora soarta le-a fost potrivnică, neavând parte de o familie care să îi iubească și să le ofere siguranța, iubirea, și căldura, pe care mulți dintre noi le simțim acasă, în sânul familiei, de Crăciun.

Prin intermediul Balului de Caritate, se va organiza o strângere de fonduri cu ajutorul unei licitații de produse hand-made locali sau chiar voluntari ASII, produse donate de anticariatul Domnului D.I. Grumăzescu, cât și prin încheierea de parteneriate cu companii ce doresc să îi ajute pe micuți.

Așa cum după balul de anul trecut, copiii de la Centrul de Zi “Sfântul Nicolae” din Ciurea, au fost foarte încântați cînd au primit pachețele ce conțineau articole vestimentare, cărți, caiete și jucării, și anul acesta suntem determinați să obținem noi zâmbete recunoscătoare.

Ba mai mult, proiectul nostru vă oferă chiar vouă, oamenilor cu suflet mare, șansa de a face o faptă bună, ajutând niște copii aflați în dificultate să se bucure cu adevărat de magia sărbătorilor de iarnă.

Balul de Caritate va avea loc luni, 7 Decembrie, în Aula de la Biblioteca Centrală Universitară „Mihai Eminescu”, începând cu ora 18:00. Biletele se vor putea cumpăra de pe holul de la parterul facultății de Informatică (Corpul C al Universității “Alexandru Ioan Cuza”).

vizual

Studenții vor organiza lucruri interesante pentru publicul ce va fi prezent, iar trupa de teatru “Suntem celebri” va pregăti un moment ce ne va demonstra încă o dată că tinerii noștri români sunt talentați. De asemenea, vor cânta cei de la Aproape Unplugged și The Curls, trupe românești ale căror membrii știu cum și când să ciupească corzile unei chitări, să bată ritmul în tobe și să plimbe arcușul pe vioară. Ne vor oferi un spectacol unde sigur ne vom reîncărca spiritual bateriile, iar corul bărbătesc “Mitropolitul Iosif Naniescu” al Facultății de Teologie Ortodoxă “Dumitru Staniloae” Iași, împreună cu Juniorii Operei Iași, ne vor face inimile să tresalte bucurându-ne din plin de apropierea Crăciunului.

Așa că nu vă sfiiți! Sunteți bineveniți și așteptați în număr cît mai mare, pentru că pe lîngă bunăvoința și motivația noastră, avem de asemenea nevoie de sprijin și de o promovare cât mai eficientă. Avem nevoie de oameni buni, care să ne susțină, avem nevoie de oameni ca dumneavoastră!

Pentru mai multe detalii puteți accesa caritate.asii.ro.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep