HomeFeaturedFocusVivo a lansat in liniste modelul Y51

Vivo a lansat in liniste modelul Y51

Probabil că pe lângă mult trâmbițata și așteptata lansare oficială a lui Vivo X6 și a fratelui mai mare, Vivo X6 Plus, anunțul legat de acest terminal entry-level ar fi pălit și chinezii au ales varianta mai liniștită. Numai că orice terminal care este entry-level pentru piața din China, are adevărate veleități de mid-range pe meleagurile autohtone, așa că Y51 merită puțină atenție. Vă spun doar că în China un entry-level are o memorie RAM de 2 GB și că Vivo Y51 este în linie cu această teorie și deja cred că m-am făcut înțeles.

Pe lângă cei 2 GB de memorie RAM, în spatele unui display de 5 inchi și 540 x 960 pixeli (qHD, nu QHD, sper că mai știți diferența), se mai ascund un chipset Snapdragon 410 cu procesor quad-core de 1,2 GHz și GPU Adreno 306, o stocare internă de 16 GB (care poate fi extinsă cu încă 128 GB prin microSD), un cuplu de camere foto de 8 și respectiv de 5 megapixeli, un acumulator de 2350 mAh și un Android 5.0.2. Telefonul suportă LTE și măsoară doar 7,5 milimetri în grosime.

Chiar dacă nu există încă detalii comerciale, telefonul are șanse să fie foarte atractiv din perspectiva raportului preț/specificații. Sper să se adeverească această teorie!

via TimesNews

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep