HomeFeaturedFocusGionee M5 Plus se apropie de lansare

Gionee M5 Plus se apropie de lansare

De bine ce vorbeam ieri despre cosmetizarea unor terminale ceva mai vechi care se aleg cu o extensie de denumire destul de pompoasă pentru diferența față de modelul original, cu ocazia lansării oficiale alui Huawei Honor 7 Enhanced Edition, un nou exemplu nu se perindă prin față. Este vorba despre modelul Plus al lui Gionee M5, un smartphone care va vedea lumina zilei pe 21 decembrie (și asta este o informație cât se poate de oficială) și care își merită cu prisosință acel Plus din denumire pentru că aduce câteva plusuri evidente și totodată binevenite de ordin tehnic, care ar trebui să se simtă destul de sensibil în nivelul de performanță al telefonului.

În spatele unui display AMOLED full HD de 6 inchi (1080 x 1920 pixeli) se ascunde un procesor octa-core tactat la 1,3 GHz, o memorie RAM de 3 GB, o capacitate de stocare internă de 32 GB (care poate fi extinsă prin microSD cu încă 128 GB), un Android 5.1 lollipop, un cuplu de camere foto de 13 și de 5 megapixeli. Acumulatorul (sau acumulatorii) are o capacitate de 5020 mAh, iar telefonul prezintă abilități dual-SIM, conectivitate LET, un senzor pentru citirea amprentei digitale.

Una peste alta, arată destul de bine, mai ales la prețul corect (care încă nu este cunoscut). Însă o certitudine tot avem. Anume că Gionee M5 Plus este cu adevărat un pas sănătos în față prin comparație cu predecesorul său.

via TimesNews

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep