HomeFeaturedFocusMorgan Stanley prevede o scadere a vanzarilor de iPhone

Morgan Stanley prevede o scadere a vanzarilor de iPhone

Băi, ăștia ori au curaj cu adevărat și spun lucrurilor pe nume, ori sunt pe statul de plată al Samsung și încearcă să arate că își merită finanațarea. În oricare din situațiile de mai sus, cel puțin pentru mine este o premieră faptul că o firmă specializată pe studii de piață și cercetări/analize, care mai are și un nume destul de sonor, lovește destul de serios în imaginea Apple, o companie obișnuită mai degrabă cu laude și osanale decât cu critici.

Concorm specialiștilor de la Morgan Stanley, vânzările de iPhone vor cunoaște un declin în 2016, lucru care ar reprezenta o adevărată premieră. Este destul de riscant să te hazardezi în a emite o astfel de teorie, cu atât mai mult cu cât sursa principală pe baza căreia ai făcut afirmația este dată de o diminuare a comenzilor de componente pe care Apple le face către furnizorii săi.

Însă, pe de altă parte, este destul de ușor de afirmat un asemenea lucru, cred că este mai greu să nimerești perioada. Sunt convins că Apple va da cu capul de pragul de sus mai devreme sau mai târziu, atâta vreme cât concurența (și mă refer aici la producătorii din China mai mult decât la rivalul tradițional Samsung) este tot mai puternică, dar mai ales pentru că piața lor se apropie rapid de saturație. Nu le plâng de milă celor din Cupertino, au arătat că știu cum să facă profit (și încă unul zdravăn), așa că o scădere a vânzărilor nu înseamnă musai că Apple o va duce mai rău. Însă ar fi foarte sănătos dacă ar învăța ceva de aici.

via PhoneArena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep