HomeFeaturedFocusZTE Blade A1, cel mai ieftin smartphone cu scanner de amprenta

ZTE Blade A1, cel mai ieftin smartphone cu scanner de amprenta

Este un titlu cu care producătorul chinez și-a auto-încoronat cel mai recent terminal. După părerea mea, chiar dacă prezența unui senzor pentru citirea amprentei digitale (care poate debloca telefonul în doar 0,3 secunde) nu vă sensibilizează, telefonul arată oricum atractiv prin prisma raportului specificații preț pe care îl afișează. Un preț de 94 de dolari, e drept, pentru piața din China, este unui mic. Mai ales că se respectă și în acest caz minimul de cantitate de memorie RAM de 2 GB pe care în ultima vreme low-budget-urile chinezești l-au impus.

ZTE-Blade-A1

Pe lângă această cantitate de memorie RAM de 2 GB, mai avem de-a face cu o stocare internă de 16 GB, un acumulator de 2800 mAh, un chipset MediaTek MT6735 cu procesor quad-core de 1,3 GHz, două camere foto, una principală de 13 megapixeli și una frontală de 8 megapixeli, toate ascunse în spatele unui display de 5 inchi și 720p rezoluție și unite armonios de un Android 5 Lollipop.

Deși nu am folosit niciodată până acum la modul intensiv un senzor pentru citirea amprentei digitale, recunosc că începe să îmi surâdă un astfel de feature pentru smartphone. Așa că îl găsesc pe acest ZTE Blade A1 destul de atractiv. Cu atât mai mult cu cât producătorul chinez a făcut promisiuni explicite de disponibilitate și în afara Chinei. Un terminal de urmărit, asta-i clar!

via PhoneArena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep