HomeFeaturedFocusUpdate pentru Microsoft Band 2 introduce optiunile de control audio pe bratara

Update pentru Microsoft Band 2 introduce optiunile de control audio pe bratara

gettyimages-491550240

M-am luat cu altele și am uitat să vă spun că săptămâna trecută Microsoft a dat un update pentru brățara Band 2 în care a introdus opțiunile de control pentru aplicația audio (oricare aplicație) folosită pe telefon. Este o opțiune pe care mulți utilizatori se pare că au cerut-o și pe care Microsoft a introdus-o într-un final. Acum e posibil să se redea conținutul audio, să fie oprit, să fie dat înainte, înapoi sau să fie sărite piese.Microsoft-Band-music-controls-1024x457

O altă opțiune pe care posesorii de Band 2 o vor descoperi după update este cea legată de notificarea pentru perioade mari de inactivitatea – ceva ce există mai toate soluțiile wearable moderne. Eu am așa ceva pe Jawbone UP24, pe Apple Watch există ceva similar. CIne va fi deranjat va avea totuși posibilitatea să o dezactiveze.

Microsoft-Band-activity-reminder-on-1024x457

Pe lângă cele două mari schimbări mai sunt aduse optimizări pentru algoritmii de măsurare a consumului de calorii, bătăii inimii și durata exercițiilor. Odată cu ele sunt introduse și activități noi (yoga, ridicare de greutăți) ale căror informații vor fi sincronizate în Microsoft Health.

Nu e rău că Microsoft continuă să îmbunătățească software-ul de pe Band 2, care e chiar bunicel din câte am înțeles.

via Microsoft

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep