HomeFeaturedFocusA iesit Windows 10 Insider Preview Build 11082 in Fast Ring: fara...

A iesit Windows 10 Insider Preview Build 11082 in Fast Ring: fara schimbari notabile

surface-pro-4-official-3-800x553

Gabe Aul a anunțat aseară că programul Windows Insider a primit un nou build de Windows 10 – 11082, dar care nu vine cu schimbări notabile pentru utilizatori. Ceea ce aduce nou e mai degrabă ascuns în interiorul sistemului de operare – consolidarea OneCore ce permite Windows-ului să ruleze mai eficient pe PC, tablete, smartphone, IoT, Hololens și Xbox.

Cu acest nou build se face și trecerea către un nou branch, cel care începe cu 11 în loc de 10, probabil primul pas către Redstone și totodată ar trebui să fie startul pentru un ritm mai alert de distribuție pentru viitoarele versiuni. Iar tot ceea ce înseamnă informație despre ce aduce nou sau probleme va fi distribuită prin Insider Hub și nu prin blog post ca până acum.

Încă nu am apucat să pun noul build, o voi face în seara asta și o să vă dau mai multe detalii.

via Microsoft

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

4 COMENTARII

  1. Are in schimb probleme. Una de care m-am lovit ar fi legata de disparitia barei de progres atunci cand copii/muti fisiere. Si nu iti dai seama cand s-a terminat transferul de date. Am gasit ca solutie temporara programul TeraCopy, dar cred totusi ca situatia nu e normala.

  2. Buna seara ! Am o problema cu telefonul meu Lumia 640 XL.Nu salveaza pozele din whatsapp in galerie desi la setari totul e ok.Am urmarit setarile pe Lumia sotiei ,toate sunt identice ,al ei le sal.Multumesc !veaza ,al meu nu.Va rog sa ma ajutati !

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep