HomeFeaturedFocusApple luata la ochi de Donald Trump

Apple luata la ochi de Donald Trump

Figura pitorească, așa cum ar numi-o unii, mai degrabă becaliană, cred eu, este tot mai des prezentă în media odată cu implicarea excentricului om de afaceri în cursa pentru fotoliul de președinte al Statelor Unite. Acolo unde are și șanse destul de mari, pentru că a știut să exploateze destul de bine (și natural, până la urmă) acel patriotism simplu, primitiv oarecum, pe care doar americanii îl mai au. Într-un fel, situația de acum îmi aduce aminte cu oarecare teamă de cea de pe la noi de acum mulți ani, de perioada în care Vadim Tudor chiar avea șanse reale să câștige alegerile. Uite că le-am luat-o și noi înainte la ceva!

În încercarea de a-și crește popularitatea și procentul, Donald Trump marșează pe niște subiecte atât de dragi americanilor, unul dintre ele fiind reîntoarcerea la produsul fabricat în Statele Unite, fie că vorbim de o mașină, de o armă sau chiar de smartphone. Dezvoltând acest subiect în cadrul discursului pe care Trump l-a susținut în fața studenților de la Liberty University din Virginia, Trump a pus tunurile chiar pe Apple, deazvăluind o măsură în forță care va fi luată la adresa companiei:

“We’re going to get Apple to build their damn computers in this country instead of other countries”.

Oameni din Cupertino, nu vă văd bine. V-a luat la ochi Donald.

Însă preocuparea mea și mai mare este legată de soarta fanilor Apple. Păi dacă în prezent, cu telefonul făcut în China, Apple vine cu un adaos comercial de peste 300%, metodă prin care își asigură profiturile pe care le laudă fanaticii, vă dați seama ce prețuri o să aibă un iPhone fabricat în Statele Unite? Că doar n-o să renunțe Apple la marja sa de profit.

Mai jos aveți tot discursul lui Trump, asta în cazul în care vreți un motiv să vă compătimiți prietenii de peste ocean.

via Apple Insider

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep