HomeFeaturedFocusPret european pentru Acer Liquid Jade Primo

Pret european pentru Acer Liquid Jade Primo

Unul dintre telefoanele care pune pe jar răbdarea fanilor Windows 10 (și o cam face de ceva vreme) este Liquid Jade Primo de la Acer. Un smartphone cu trăsături de flagship, una dintre puținele alternative la Microsoft Lumia 950. Telefonul a tot fost fluturat în fața ochilor avizi ai presei de specialitate și ai consumatorilor, însă prea puține vești despre o disponibilitate a sa au ieșit la iveală. Până mai ieri, când Acer Liquid Jade Primo a fost listat ca fiind disponibil la precomandă direct în Europa. Mai exact în Portugalia, ocazie cu care am aflat și noi un preț destul de apropiat de ceea ce ar putea să apară și în România.

Spre surprinderea mea prețul este destul de mare, vorbim despre 615 euro. Destul de aproape, chiar peste ceea ce pretinde Microsoft pentru al său Lumia 950.

Din păcate pentru Acer, este doar un nou exemplu de proastă relație între calitatea produsului, momentul comunicării lui și strategia de vânzări. Că tot am vorbit despre această problemă chiar azi. În momentul în care a fost trâmbițat și răs-prezentat, era ceva inedit, nou, unic. Între timp a apărut Lumia 950. Ba mai mult, prin benchmark-uri se arată configurații mult mai potente pe Windows 10. Așa că, în cazul lui Acer Liquid Jade Primo, vorbim fără îndoială de un start ratat și de un handicap greu de recuperat.

via WM PowerUser

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep