HomeFeaturedFocusAsus Live intriga opinia publica

Asus Live intriga opinia publica

Un material despre un nou terminal Asus, listat pe site-ul oficial al producătorului, pagina din Brazilia, se axează destul de puterni în juru faptului că noul telefon al taiwanezilor este primul dintr-o lungă perioadă care nu apare în seria ZenFone. Este denumit simplu Asus Live, lucru care a aprins imaginația multor pasionați, gata să jure că Asus va renunța la seria ZenFone și va începe să scoată terminale cu alte denumiri. Sincer mă îndoiesc puternic de acest lucru. La o vedere mai atentă, acest Asus Live listat în Brazilia este doar un Asus ZenFone Go cu aspectul fizic ușor modificat, lucru care atrage și dimensiuni ușor diferite față de ale telefonului original.

Dar și cu o gamă de culori pe care personal o găsesc mult mai inspirată. Aici sper că cei de la Asus vor mai recidiva, modelul cu alb și galben chiar îmi place.

Chiar și codificarea este aproape identică, conducând la ideea că este vorba despre același terminal. În timp ce ZenFone Go este ZG500GT, proaspătul Live este G500GT. Cred că și asta spune multe.

Din punctul de vedere al specificațiilor tehnice nu este nicio diferență. Același display HD de 5 inchi, același chipset MediaTek MT6580 cu procesor quad-core de 1,3 GHz, aceleași memorii de 2 GB (RAM) și 16 GB (pentru stocare internă), aceleași camere de 8 și de 2 megapixeli, același acumulator de 2070 mAh și același Android Lollipop. Nu s-a schimbat nimic!

via PhoneArena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep