HomeEvenimenteBUILDBiletele la conferinta Microsoft BUILD vandute in mai putin de un minut!...

Biletele la conferinta Microsoft BUILD vandute in mai putin de un minut! Microsoft redevine cool pentru dezvoltatori

build

În 2016 biletele la conferința anuală a dezvoltatorilor pe platformă Microsoft, BUILD, s-au vândut în primul minut. E un progres imens față de cele 20 de minute de anul trecut, nu?

În mod clar Microsoft a redevenit o companie interesantă pentru dezvoltatori și meritul îi aparține fără îndoială lui Satya Nadella și deciziilor îndrăznețe luate în ultima perioadă.

Cu toate că prețul unui bilet a început de la 2195 USD, locurile la Microsoft BUILD 2016 s-au epuizat în mai puțin de un minut, după cum ne-a anunțay Microsoft’s Chief Evangelist of Developer Experience, Steven Guggenheimer.

guggs

De notat că vânzarea instant a biletelor la BUILD vine pe fondul unui anunț care spune că în 2016 Microsoft nu va mai oferi cadouri hardware participanților la conferință și se va concentra pe un conținut tehnic mai avansat. Adică Azure, Windows for IoT, HoloLens, Office 365 și multe alte lansări noi.

Ar trebui să fie o experiență deosebită și lansări deosebit de interesante despre care veți afla detalii complete pe MOBzine.ro.

UPDATE: se pare că epuizarea biletele în doar un minut a fost doar un bug de sistem, unii utilizatori afirmând că și după 15 minute au putut să facă înregistrarea, iar alții au primit mailuri de confirmare a înregistrării la 45 de minute de la introducerea datelor, în condițiile în care inițial au fost întâmpinați cu mesajul sold out.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep