HomeFeaturedFocusMai multe detalii despre LG G5 vedem intr-o presupusa schita a produsului

Mai multe detalii despre LG G5 vedem intr-o presupusa schita a produsului

LG-G5-diagram

Eu unul găsesc palpitantă ideea că încă mai sunt companii care reușesc să își țină secrete produsele noi până aproape de lansare. Cea la care mă refer acum este LG, care va prezenta la MWC 2016 un produs despre care încă nu știm nimic sigur. Doar speculații și nicio imagine clară care să ne arate LG G5.

După ce săptămâna trecută am văzut niște simulări, zilele astea avem parte de o diagramă ce ne arată un spate curbat, butoane laterale și o bordură foarte subțire. Se presupune că pentru prima dată LG va veni cu o carcasă de metal pentru un flasghip, dar va păstra soluția cu senzorul de amprentă pe spatele aparatului.

Se pare și că LG G5 ca avea 149.4 x 73.9 x 8.2 mm, adică mai mic și mai subțire decât G4 (148.9 x 76.1 x 9.8 mm). Display-ul are trebui să fie de 5.5 inci, cu o rezoluție de 1440 x 2560 pixeli și aproape din margine în margine. Înăuntru vom avea un Snapdragon 820 cu 3 GB RAM, USB Type-C  și baterie movibilă.

Alături de Samsung Galaxy S7 și One M10, LG G5 va ține capul de afiș al MWC-ului din acest an. Sper că până la prezentarea oficială LG, Samsung și HTC vor putea să își țină secrete produsele. Chiar mi-ar plăcea să mai fiu surprins.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep