HomeEvenimenteCESCasio G-Shock WSD-F10, un smartwatch Android Wear pentru aventura

Casio G-Shock WSD-F10, un smartwatch Android Wear pentru aventura

casio rugged

Casio a decis că e momentul să intre pe piața ceasurilor smart cu Android Wear și a lansat la CES 2016 primul G-Shock cu Android, sub numele WSD-F10 care poate fi trecut și în modul de ceas clasic, ceea ce îi va da o autonomie de aproape o lună.

Două elemente aș zice că îl definesc: faptul că are o carcasă rezistentă, creată special pentru un ceas ce va fi folosit în aventură și o baterie mai mare ce ar trebui să îi ofere un avantaj în fața produselor concurente.

WSD-F10 de la Casio vine în culorile roșu, negru, verde și portocaliu – dacă așa putem defini culoarea pentru că mai degrabă vorbim de bordura ecranului. Sunt prezente și trei butoane pentru control iar pentru modul de ceas clasic se activează panel-ul alb/negru, secretul pentru o autonomie mai bună.

Ceasul Casio e resiztent la apă (nu water proof, atenție) vine cu senzor de presiune, compas și accelerometru. Și da, fără un smartphone e cam nefolositor.

Și atunci, care e ideea de rugged? Poate pentru ca putea fi purtat afară și împerecheat cu telefonul abia când aventura se termină.

Ceasul nu arată rău dar nici nu cred că inspiră pe mulți. Iar la 500 USD cât va costa cred nu poate să facă față unui Garmin Fenix 3 de exemplu.

via engadget

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep