HomeFeaturedFocusCastigatorul unui smartphone LG Nexus 5X este...

Castigatorul unui smartphone LG Nexus 5X este…

Nu mai pierdem vremea (pentru că avem și alte premii interesante de oferit cititorilor noștri fideli) și trecem foarte rapid la anunțarea fericitului participant care a fost desemnat câștigător al unui smartphone LG Nexus 5X. În urma tragerii la sorți, norocul pare a-i fi zâmbit lui… tobe și suspans… sandu_neacsu_68.

Sperăm ca omul să fie pe recepție și să ne trimită un mail pe adresa cristi at mobzine punct ro, obligatoriu de pe adresa de mail folosită la comentariul pentru concurs. Acest lucru trebuie făcut până pe 1 februarie (ora 23.59)!

Felicitări câștigătorului! Noi concursuri vor fi anunțate curând.

6 COMMENTS

  1. Vulpea care nu ajunge la struguri spune că-s acri. Ar fi fost un cadou fain (pentru mine), dar Nexus 5 mai are viață suficientă în el. Dacă era varianta cu 32 GB memorie internă mi-ar fi părut rău mai mult. Așteptăm posesorul pe forum Softpedia dedicat lui Nexus 5 (dacă nu e prea exagerată ideea), e forumul cel mai animat și sunt deja acolo câțiva posesori de Nexus 5X.

    (am postat inițial la articolul greșit, puteți să ștergeți comentariu de la postarea cu răspunsul dat de LG celor de la Samsung)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep