HomeFeaturedFocusGabe Aul: Windows 10 Mobile e in grafic, lansarea in anul asta....

Gabe Aul: Windows 10 Mobile e in grafic, lansarea in anul asta. Urmeaza noi versiuni de test

windows-phone-10

După ce a anunțat disponibilitatea Windows 10 Insider Preview build 14251 pentru PC Gabe Aul a dat și câteva informații interesante despre versiunea Windows 10 Mobile. Este în grafic și va putea fi lansată așa cum s-a stabilit … adică la începutul acestui an. Nu în această lună, nu în luna următoare.

I know that a lot of Windows Insiders are eager to know what’s going on with Mobile builds. As you know we’ve already released the Lumia 950, 950XL, and 550 devices with Windows 10 preinstalled, and we’re still on track to release Windows 10 as an upgrade to existing devices early this year as we planned.

Acum echipa de produs Windows 10 Mobile analizează datele de utilizare de la Insideri și caută soluții să elimine probleme existente pentru a putea oferi un produs care să aducă o experiență plăcută consumatorilor. În curând o să aflăm chestii noi despre Windows 10 Mobile și totodată o să vedem și build-uri noi, în primul rând pentru singurele aparate livrate deja cu Windows 10 Mobile, adică Lumia 950, 950 XL și 550.

Când o să fie acest ”imediat”? Nu m-ar mira să vedem ceva la final de săptămână.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

3 COMENTARII

  1. Avand in vedere ca buildul 14251 pentru PC a fost lansat miercuri…destul de neobisnuit pentru Microsoft, sa fie, oare, JOI 28 ian o zi buna pentru mobile ?

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep