HomeFeaturedFocusFunctia de traducere automata Skype Translator disponibila la nivel global

Functia de traducere automata Skype Translator disponibila la nivel global

skype

De vreo săptămână am observat că opțiunea de traducere în timp real a convorbirilor de pe Skype pentru Windows e disponibilă tuturor utilizatorilor. În momentul de față sunteți capabili să vorbiți vreo șapte limbi.

Poate că exagerez puțin, dar dacă știți cel puțin limba engleză atunci beți putea comunica în chineză, franceză, germană, italiană, portugheză și spaniolă folosind Skype pentru Windows. Cu cel mai recent update instalat, atunci când veți porni o convorbire cu cineva veți observa prezența unui buton cu icon ce aduce cu un glob pământesc. Dând clic pe el vi se va dezvălui opțiunea de traducere din Skype, permițându-vă să setați limba în care vreți traducerea și cea din care se va face traducerea.

Și din acel moment puteți să comunicați. Pentru mesajele text traducerea era existentă și înainte, inclusiv pentru limba română. Acum merge și pe comunicarea prin voce, Skype putând să interpreteze în timp real ceea ce spuneți.

Se pare că până acum cea mai populară combinație de traducere este din franceză către engleză. Via Skype aflăm și că de la lansarea opțiunii de traducere din Skype numărul apelurilor Skype a crescut de aproape 400 de ori.

Urmează să vedem cât de repede vor fi introduse și alte limbi pentru traducerea automată. Și să așteptăm să vedem acolo și limba română. Vă dați seama cât de aproape e tehnologia de momentul în care va introduce traducătorul universal?

P.S. Dacă nu aveți încă opțiunea de traducere fiți siguri că aveți cea mai recentă versiune Skype ce se poate descărca de aici.

via Skype

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep