HomeFeaturedFocusOppo F1, promotie pentru Europa

Oppo F1, promotie pentru Europa

Nu vreau să vă amăgesc prea tare, așa că o să spun din start că nu mi se pare vre-un mare deal ceea ce propune Oppo pentru cel mai proaspăt terminal al său. Oppo F1 cel cu accente pe camerele foto este disponibil la precomandă pentru Europa, în cadrul a ceea ce se vrea a fi o promoție foarte specială. OK, prețul este foarte frumos prin comparație cu cel pentru China. Telefonul costă 229 de euro, față de cei 290 dolari care se vehiculau ca preț de vânzare în țara mamă.

Mai mult, există și un bonus, e drept, în cantitate limitată, pentru cei care plasează precomenzi în momentul de față. Dacă tot este supranumit ” the selfie expert”, păi haideți să îi asezonăm și un selfie-stick. Atenție, nu e voie cu el la muzeu!

Chiar și așa, mie nu mi se pare chiar o afacere și rămân la părerea mea cum că Oppo își cam supra-evaluează brandul. Poate că pun accentul pe design mai mult ca alți producători chinezi, însă nici nu sunt Samsung sau HTC, pe de-o parte. Apoi, pe de altă parte, nici construcția și designul nu sunt chiar primele criterii de achiziție pentru un smartphone. Iar o dovadă cât se poate de elocventă că se pot face afaceri mult mai profitabile este Coolpad Note 3 Lite (și asta fără să caut prea departe în timp).

via Oppo Global

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep