HomeFeaturedFocusInca un build de Windows 10 in Fast Ring: 14251. Aflati ce...

Inca un build de Windows 10 in Fast Ring: 14251. Aflati ce e nou si care sunt bug-urile cunoscute

windows-10-logo

E clar, Microsoft are planuri mari cu Windows 10 în 2016. Suntem la final de ianuarie și deja avem mai multe build-uri de test. 11099 a venit pe 13 ianuarie, pentru ca ulterior să vină 11102, iar azi avem 14251 (vedeți schimbarea de număr a build-urilor?). Motivul schimbării este simplu: alinierea build-urilor de PC cu cele de pe Mobile, care mereu au fost în versiuni mai mari.

Conform lui Gabe Aul acest build nu aduce elemente noi notabile, dor îmbunătățiri la nivelul Cortana (facilitatea de a indexa email-urile și de a anunța utilizatorul când anumite termene pentru proiecte sau acțiuni sunt aproape de limită).

Câteva chestii au fost remediate:

– Crash al anumitor PC-uri când se trecea din mod windowed în Full Screen (jocuri în special).

– Problemele de stabilitate ale Narrator, Magnifier și al altor aplicații similare.

– Crash pe File Explorer când setările de DPI erau la 175%.

Totodată suntem atenționați că începe o perioadă nouă de dezvoltare și că versiunile de Windows 10 vor primi chestii noi, susceptibile de a avea bug-uri. Deci ce ne dă Gabe cu o mână ne și anunță că poate ne va lua Zâmbet.

Dintre problemele știute acum:

– eroare WSClient.dll după login. Workaraound : in Command Prompt cu administrative rights: schtasks /delete /TN “\Microsoft\Windows\WS\WSRefreshBannedAppsListTask” /F

– butonul Connect button tot nu apare în Action Center. Workaround: press Windows key + P and then click “Connect to a wireless display”.

– schimbările introduse în modulele de management pentru memorie pot genera blocări de aplicații.

 

Deci dacă e să trag o concluzie, build-ul de față pare unul ok dar în același timp pare să introducă erori mai multe (blocări ale aplicațiilor generate de modului de management al memoriei).

via Microsoft

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

4 COMENTARII

  1. Eu din decembrie 2015 nu am mai primit nici un update prin Windows Insiders, probabil s-a stricat iar jucaria… nu mi-am mai batut capul sa vad unde s-a blocat.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep