HomeFeaturedFocusLenovo K5 Note prezentat oficial

Lenovo K5 Note prezentat oficial

Încă mă mai gândesc dacă nu cumva este o eroare de-a producătorului chinez, deși terminalul apare listat chiar pe site-ul oficial al companiei și în mai multe materiale promoționale. La nici o lună de la apariția oficială a lui Lenovo K4 Note, să vii cu următorul membru al familiei, care însă, în ciuda numelui de K5 Note să propună o configurație puțin mai slabă și un preț ceva mai mic (aproximativ 170 dolari), este cel puțin ciudat. Încurcate mai sunt și strategiile chinezilor, așa că nu încerc să înțeleg acum raționamentul factorilor de decizie din Lenovo, probabil că mi-ar trebui foarte mult timp.

Ce pot să fac însă, este să vă descriu puțin acest nou terminal, din perspectivă tehnică, pentru a putea avea cât de cât o comparație. Este greu de înțeles ce alegere va face acum un fan Lenovo, eventual un fan al seriei K Note. Mult mai sigur, cei care s-au grăbit și au cumpărat deja Lenovo K4 Note din dorința de a acea cel mai proaspăt terminal al seriei, sunt acum extrem de dezamăgiți. Este de înțeles până la urmă, este o situație în care nu cred că un grup de consumatori, de fani, a fost pus de către un producător de dispozitive mobile.

Revenind la Lenovo K5 Note, mare pas în față este dat de chipsetul Mediatek Helio P10 cu procesor octa-core și GPU Mali-T860. Eventual și de construcția metalică. În rest, display-ul este tot de 5,5 inchi și rezoluție full HD, memoria RAM este mai mică, de doar 2 GB, stocarea internă este de 16 GB (la fel), camerele sunt de 13 și de 8 megapixeli (un mic plus pentru selfieomani), acumulatorul are 3500 mAh (iarăși un mic plus) care suportă și fast charging. K5 Note vine cu un singur speaker, plasat în spate, dotat cu Dolby Atmos Surround System. Există și senzorul de amprentă digitală, conectivitatea LTE sau abilitățile dual-SIM. Nu pare să lipsească nimic din cele necesare unei utilizări uzuale.

Lipsește însă o logică a acestei manevre. Cel puțin pentru moment. Poate, în funcție de strategia de vânzări aleasă, cele două terminale vor începe să aibă fiecare rostul său.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep