HomeFeaturedFocusLG K4 listat oficial

LG K4 listat oficial

S-a întâmplat în Rusia, pe site-ul local al producătorului coreean, așa că putem considera informațiile tehnice care au ajuns în atenția opiniei publice și pe care vi le voi împărtăși și vouă ca fiind destul de corecte. Așa cum era de așteptat, cel mai mic membru al seriei K de la LG, merge înspre zona de low-budget. Deși a debutat în forță la CES, elanul în ceea ce privește această serie K a fost rapid temperat. Noroc cu scăpările care ne-au arătat întreaga componență a acestei familii care tinde să fie una destul de numeroasă.

lg k4 rusia

LG K4 propune un display IPS de 4,5 inchi și 480 x 854 pixeli, în spatele căruia pulsează un chipset MediaTek MT6735M, asezonat cu o memorie RAM de 1 GB. O stocare internă de 8 GB, un cuplu de camere foto de 5 și respectiv de 2 megapixeli, un acumulator de 1940 mAh, un Android 5.1.1 Lollipop, abilitățile dual-SIM și conectivitatea LTE întregesc configurația acestui smartphone, care are șanse destul de mari să se miște bine în ofertele operatorilor, acolo unde LG apare destul de des pe segmentul entry-level.

Dat fiind că telefonul a fost listat în Rusia, putem trage nădejde că va face încă un pas înspre Occident și că va apărea și pe meleagurile noastre.

via GSM Arena

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep