HomeEvenimenteBUILDInregistrarile pentru BUILD incep pe 19 ianuarie!

Inregistrarile pentru BUILD incep pe 19 ianuarie!

build_2016

Steve “Guggs” Guggenheimer anunță că înregistrările pentru conferința BUILD vor porni pe 19 ianuarie, ora 9 PST, adică 19:00 a României. Vă reamintesc că BUILD va avea loc în San Francisco între 30 martie și 1 aprilie 2016, la tradiționalul deja Moscone Center.

BUILD este momentul ideal pentru Microsoft să prezinte noile tehnologii și instrumente de dezvoltare ce ajută developerii să fie creativi și eficienți. Încă nu este publicat programul, dar Guggs ne asigură că va fi făcut pe baza feedback-ului participanților de anul trecut și va avea sesiuni tehnice plus surprize.

Biletul la conferință începe de la 2195 EUR (pariciparea) plus hotel și avion. Deci undeva la 4000 USD pentru cei ce nu au mai fost.

Pare mult, dar gândiți-vă că an de an Microsoft a făcut surprize interesante participanților plătitori oferindu-le diverse cadouri … hardware și software.

Deci dacă vreți să vedeți ce e nou în tehnologie, să găsiți oportunități de afaceri și să socializați, BUILD e un eveniment de tehnologie ce nu trebuie ratat. Puneți-vă în calendar data de 19 ianuarie și la ora 19:00 stați cu datele de card pregătite ca să vă puteți face rezervarea.

via Microsoft

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep