HomeFeaturedFocusMonitor curbat AOC pentru devoratorii de continut multimedia

Monitor curbat AOC pentru devoratorii de continut multimedia

Un nou monitor de la AOC a fost lansat pe piață, unul dedicat special gamerilor dar și celor care consumă destul de mult conținut multimedia. Este vorba despre modelul C3583FQ, care propune un panel curbat de 35 de inchi și o rata de refresh de până la 160 Hz (tehnologie Adaptive-Sync, compatibilă cu FreeSync). Targetarea către amatorii de jocuri video vine, conform producătorului, de la curbura deosebită a acestui monitor (2000 milimetri), care face ca ecranul wide full HD (2560 x 1080 pixeli) să te învăluie practic și să te atragă în universul din joc.

Echipat cu un panel MVA care afișează o culoare neagră mai intensă și un contrast 2000:1 mai accentuat, în timp ce păstrează o rată de răspuns rapidă de 4ms. Odată ce setarea implicită de gaming mode este activată, luminozitatea și contrastul vor fi optimizate pentru jocuri. În plus, unghiul de vizualizare de 178 grade este confortabil atât pentru utilizator, cât și pentru spectatorii din spatele unei rețele de tip LAN sau alte evenimente offline. Caracteristicile adiționale includ difuzoare stereo și intrări audio. În plus, monitorul dispune de două porturi HDMI (MHL) și doi conectori DisplayPort, oferind astfel conexiune la standarde de ultimă generație.

Modelul AOC C3583FQ va fi disponibil în rețeaua partenerilor autorizați AOC, începând cu luna februarie, la prețul recomandat de 3799 de lei.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep