HomeFeaturedFocusNoul firmware de Lumia 950 XL disponibil in Windows Device Recovery Tool

Noul firmware de Lumia 950 XL disponibil in Windows Device Recovery Tool

Lumia-950-und-XL

Se pare că până la urmă Microsoft a decis să ofere cel mai nou update de firmware pentru Lumia 950 XL și prin Windows Recovery Tool. Cel puțin asta e concluzia pe care o putem trage după ce mai mulți utilizatori de Lumia 950 XL au raportat că prin intermediul Windows Recovery Tool au reușit să instaleze manual cel mai nou update de firmware pentru propriile aparate.

După cum probabil știți Lumia 950 XL a fost retras de mai mulți distribuitori ca urmare a problemelor pe care aceste aparate le au cu Windows 10 Mobile, majoritatea rezolvabile printr-un update de firmware pe care Microsoft deja l-a oferit, dar care nu a ajuns pe toate aparatele (poate din cauza operatorilor).

Așa că dacă sunteți posesor de Lumia 950 XL și încă nu ați primit update-ul încercați să îl puneți cu Windows Recovery Tool. Pachetul se poate decărca de pe site-ul Microsoft urmând link-ul de aici.

The alternative is to reflash your handset with the latest version of the firmware and OS on Microsoft’s Windows Device Recovery Tool.In Australia, de unde au venit și majoritatea informațiilor legate de disponibilitatea firmware-ului, versiunea de Windows 10 Mobile OS este de 10.0.10586.13058 (adică build-ul 10586.11) și Firmware-ul: 01078.00027.15506.020xx.

Ce aduce nou? Posibilitatea de a instala tastatură suplimentară, Windows Hello merge mai bine, ceva chestii noi în Glance screen plus autonomie mai bună.

Eu zic să faceți o încercare să vedeți dacă reușiti să vă puneți noul firmware. Și dacă merge, să ne dați și nouă de știre.

 

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep