HomeFeaturedFocusPolaroid anunta doua noi telefoane smart

Polaroid anunta doua noi telefoane smart

Deși primul smartphone al companiei, modelul Polaroid Selfie, nu s-a descurcat atât de bine în ceea ce privește vânzările, pe cât se așteptau oficialii companiei și asta din cauza unor bariere legale legate de numele Polaroid (și este păcat, pentru că telefonul propunea niște specificații interesante la un preț atractiv), iată că două noi terminale Android au fost anunțate la CES, dovadă că cei care folosesc numele sunt încă încrezători în capacitatea acestuia de a vinde. Sper din suflet ca piedicile legale să fi fost depășite, pentru că am o senzație puternică (dată probabil de niște amintiri dragi) cum că numele de Polaroid merită puțină recunoaștere. Am fost printre fericiții care a folosit un aparat Polaroid, undeva prin 1987-1988, iar senzația pe care ți-o oferea fotografia care parcă se năștea sub ochii tăi era una unică. E drept, un „film” costa cât rația pe jumătate de lună (da, sunt bătrân, am prins și cartelele pentru mâncare), asta dacă aveai norocul și cunoștiințele să faci rost de unul.

Southern Telecom, compania care folosește de această dată licența Polaroid, propune două terminale destul de interesante. Modelul Polaroid Power și seria Polaroid Snap, care propune mai multe versiuni de display.

Polaroid Power vine cu un ecran full HD de 6 inchi (1080 x 1920 pixeli), un chipset cu procesor octa-core, o memorie RAM de 3 GB, o stocare internă de 32 GB, un cuplu de camere foto de 13 megapixeli pentru cea principală și 8 megapixeli pentru amatorii de selfie-uri și un acumulator de 3000 mAh. Totul la 249 dolari, preț fără nicio obligație contractuală. Un raport interesant, clar se putea și mai bine, însă nici Polaroid Power nu este de ignorat.

polaroid snap

Seria Polaroid Snap propune display-uri HD de 5 inchi, 5,5 inchi sau 6 inchi. În rest trăsăturile tehnice sunt identice: procesoare quad-core, memorie RAM de 2 GB, stocare internă de 16 GB, un cuplu de camere foto de 13 și de 5 megapixeli. Evident, în funcție de dimensiunea ecranului diferă capacitatea acumulatorului și prețul pentru terminale, care pornește de la 129 dolari și poate ajunge până la 179 dolari. Destul de cinstit!

Așteptăm cu interes mai multe detalii de ordin comercial din partea companiei care folosește acum numele Polaroid.

via PhoneArena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep