HomeFeaturedFocusLenovo a anuntat modelul Vibe S1 Lite

Lenovo a anuntat modelul Vibe S1 Lite

Noul terminal se pliază de minune pe filosofia pe care producătorul chinez pare să o fi îmbrățișat în ultima perioadă, aceea de a oferi un raport foarte atractiv între preț și specificații, lucru destul de rar întâlnit la numele ceva mai mari din industrie, care își prețuiesc destul de mult brandul. Pentru a argumenta cât mai bine afirmația de mai sus, o să trecem rapid în revistă specificațiile pe care modelul Vibe S1 Lite le oferă potențialilor cumpărători pentru un preț de 199 dolari (valabil, ce-i drept, în China, cel puțin pentru moment). Lenovo promite o disponibilitate globală pentru acest model, cu mențiunea destul de clară (și destul de suspectă, aș completa eu) că Statele Unite sunt excepția și că terminalul nu va poposi peste ocean.

Revenind la detaliile tehnice, pentru cei 199 dolari amintiți mai sus, Vibe S1 Lite vine cu un display full HD (1080 x 1920 pixeli) de 5 inchi, în spatele căruia toarce cuminte un chipset cu procesor octa-core de 1,3 GHz. O memorie RAM de 2 GB, o stocare internă de 16 GB, care se poate extinde prin microSD, un acumulator de 2700 mAh, un Android 5.1 Lollipop și un cuplu de camere foto care ne arată orientarea evidentă a acestui terminal înspre realizarea de fotografii (cameră foto principală de 13 megapixeli cu phase-detection auto-focus and dual-LED Colour Correlated Temperature (CCT) și o cameră foto pentru selfie-uri cu senzor Sony de 8 megapixeli cu flash integrat și un feature numit “panorama selfies”).

Pare o configurație destul de cinstită pentru prețul pretins, un lucru, așa cum spuneam, devenit trăsătură evidentă pentru produsele Lenovo, cel puțin pe zona de mobilitate.

via NDTV

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep