HomeEvenimenteCESLG va introduce seria K la CES

LG va introduce seria K la CES

Două modele din această serie își vor face apariția la eveniment, iar informața este cât se poate de oficială. Este vorba despre LG K10 și LG K7, telefoane care au câteva elemente comune care se vor moșteni probabil la toate terminalele care vor mai apărea în această serie: sticlă 2.5D, un design specific producătorului coreean, cu trăsături cu care ne-am obișnuit deja și un focus foarte puternic pe zona de multimedia (realizare și rulare de conținut media). Asta din urmă este declarația producătorului, deocamdată o să mergem pe încredere.

La nivel tehnic, LG K10 pare să propună un display de 5,3 inchi și rezoluție HD (720p), două versiuni de procesoare quad-core, de 1,2 sau de 1,3 GHz, memorii RAM de 2, 1 sau 1,5 inchi, stocări interne de 8 sau de 16 GB, o cameră foto principală de 13 megapixeli, una secundară care poate fi de 8 sau de 5 megapixeli. Având în vedere toate variabilele, cred mai degrabă că vor exista mai multe versiuni, fiecare pentru câte o zonă geografică, altfel mi-e greu să cred că LG ar risca să inducă confuzie în rândul utilizatorilor. Vom vedea!

LG-K10-on-left-and-LG-K7-on-right

LG K7 este ceva mai sărman. El propune un display de 5 inchi și 480 x 854 pixeli și același hățiș de variabile: procesor quad-core de 1,1 sau de 1,3 GHz, memorii RAM de 1,5 sau 1 GB, stocări interne de 8 sau de 16 GB, camere foto principale de 8 sau de 5 megapixeli și o cameră pentru selfie-uri de 5 megapxieli. Acumulatorul va fi de 2125 mAh.

Ambele telefoane, despre care vom afla cu siguranță detalii în câteva zile, vin în versiune 3G sau LTE. Asta dacă nu aveam destule variabile în povestea noastră.

via PhoneArena

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep