HomeEvenimenteCESHTC si Under Armour aduc ecosistemul UA Healthbox: bratara, banda si cantar...

HTC si Under Armour aduc ecosistemul UA Healthbox: bratara, banda si cantar smart

under_armour_band_heart_rate_official

Deja colaborarea dintre HTC și Under Armour este avansată așa că nu ne miră noul pachet UA Healthbox anunțat la CES 2016. În el se regăsesc o brățară de fitness, o bandă de monitorizare a bătăilor inimii și un cântar smart. În principiu nimic spectaculos în afara faptului că produsele sunt vândute împreună.

UA HealthBox

“Acest sistem conţine tot ceea ce este necesar unui consumator pentru a-şi gestiona mai bine sănătatea şi activităţile de fitness,” a declarat Wolfgang Muller, Executive Director Business Development & Emerging Devices, HTC. “Fie că este vorba de atleţi de performanţă sau pur şi simplu de utilizatori hotărâţi să-şi îmbunătăţească sănătatea, UA HealthBox este singurul sistem care furnizează o gamă completă de servicii şi oferă informaţiile şi motivaţia necesare pentru îndeplinirea obiectivelor propuse.”

Dintre toate produsele UA Band mi se pare cel mai interesant, cu toate că nu diferă foarte mult de prima versiune de brățară HTC pe care am văzut-o anunțată anul trecut.

under-armour-healthbox-and-speedform-gemini-2-shoes-31

UA Band este o brăţară proiectată pentru a fi purtată pe tot parcursul zilei, în fiecare zi. Aceasta monitorizează activitatea zilnică, exerciţiile fizice şi somnul. Monitorizarea activităţilor din timpul zilei permite stabilirea unui obiectiv zilnic şi urmărirea progresului pe brăţară. UA Band are un înveliş exterior realizat dintr-o singură bucată, cu un display plasat cu discreţie sub un strat exterior de cauciuc, permiţând tehnologiei să se facă nevăzută atunci când nu este folosită. Destinată atleţilor, brăţara oferă un mod avansat pentru exerciţii fizice, cu un display care rămâne pornit în timpul exerciţiilor, şi cu un LED care indică zona frecvenţei cardiace atunci când este folosită împreună cu UA Heart Rate. UA Band vine în culoarea neagră, cu o textură roşie în interior ce permite absorbţia umezelii.

Senzorul pentru monitorizarea bătăilor inimii fixat pe o bandă nu e nici el ceva nou. Soluții similare există de foarte multă vreme pe piață, de la diverși producători. E bine că Under Armour a decis să îl aducă într-un singur pachet, practică pe care am văzut-o și la Garmin.

 

UA Heart Rate este un sistem compact de monitorizare a frecvenţei cardiace, cu o tehnologie inovatoare de prindere rapidă pentru o prezență discretă în timpul exerciţiilor. Centura pentru piept şi senzorul detaşabil ajută utilizatorii să monitorizeze intensitatea şi să se antreneze mai eficient. UA Heart Rate a fost creată pentru a asigura o calculare cât mai precisă a caloriilor arse în timpul celor mai intense exerciţii fizice. Împreună cu aplicaţia UA Record, UA Heart Rate permite utilizatorului să îşi personalizeze zonele frecvenţei cardiace.

under-armour-healthbox-4

Despre cântar ce ar fi de zis?

 

UA Scale este un cântar cu conectare Wi-Fi frumos realizat, cu un design circular reprezentativ. Cântarul utilizează un strat de sticlă cu tehnologie avansată de vopsea conductivă care facilitează analizarea greutății și a procentajelor de grăsime corporală. Display-ul LED din spatele sticlei permite tehnologiei să devină invizibilă atunci când nu este folosită. Cântarul poate monitoriza până la opt utilizatori şi se sincronizează cu aplicaţia UA Record pentru ca utilizatorii să-şi observe tendinţele în ceea ce priveşte greutatea corporală, ca parte a panoului general de comandă. UA Scale vine în culoarea neagră, cu o textură roşie pe partea interioară.

După cum probabil vă așteptați disponibilitatea UA HealthBox este iniţial pentru SUA, unde va putea fi cumpărat din 22 ianuarie, dar cu precomenzi începând din data de 5 ianuarie pe www.HTC.com şi www.UA.com pentru ca mai apoi să fie disponibil şi în magazine şi online la AT&T, Best Buy, Target.

Pachetul UA HealthBox (incluzând UA Band, UA Heart Rate, UA Scale) va costa undeva la 380 dolari. UA Band vândut separt va fi la preţul de 180 dolari, online şi în magazine. La fel și UA Scale, de la preţul de 180 dolari, în variantele alb sau negru, iar UA Heart Rate este disponibil la preţul de 80 dolari, numai pe HTC.com şi UA.com.

Și am înțeles că UA HealthBox urmează să fie introdus la nivel global pe parcursul anului 2016.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep