HomeFeaturedFocusVersiunea finala de Windows 10 Mobile amanata pana in februarie

Versiunea finala de Windows 10 Mobile amanata pana in februarie

windows-10-mobile-bugs

Sau cel puțin ăsta este cel mai recent zvon: versiunea finală de Windows 10 Mobile va veni la jumătate lunii februarie. Asta după ce s-a speculat că va fi lansată în decembrie, apoi 19 ianuarie și în cele din urmă în februarie.

Conform lui Even Blass (aka @evleaks) Microsoft a amânat lansarea lui Windows 10 Mobile pentru luna februarie, de vină fiind probabil ceva bug-uri noi descoperite, sau poate o sincronizare cu lansarea lui Lumia 650. Informația se pare că vine de la un email pe care Microsoft pare să îl fi trimis partenerilor săi în care se spune că sistemul de operare Windows 10 Mobile nu e gata încă.

Fiind parte din programul Windows Insider folosesc Windows 10 Mobile Insider Preview pe un Lumia 640 și pe un Lumia 1520 și pot să vă spun că în ultimele luni progresul a fost bun, dar cu toate astea mai sunt mici probleme de rezolvat. Microsoft a lansat anul trecut Lumia 950 și Lumia 950 XL, primele telefoane cu Windows 10 Mobile, dar și acestea aveau versiuni de test ce au trebuit să primească update-uri ca să le ofere o mai bună stabilitate și funcționalitate.

Cred că poveștile astea cu amânare lui Windows 10 Mobile sunt deja mai mult decât speculații pentru că Microsoft nu a spus niciodată oficial când va face lansarea. Și fără o dată fermă, amânarea lansării nu are nicio bază solidă.

Cine vrea acum Windows 10 Mobile pe telefon poate să îl instaleze fără probleme intrând în programul Windows Insider – detalii oficiale găsiți aici.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep