HomeFeaturedFocusVivo X6S Plus trece pe la TENAA

Vivo X6S Plus trece pe la TENAA

Este vizita care precede un anunț oficial care se va întâmpla într-un interval de timp destul de scurt. Cam acesta este mersul lucrurilor și nu cred că vor exista excepții tocmai acum. Vivo X6S Plus (pe care îl văd scris și vivo X6SPlus) este, așa cum numele îl trădează, o versiune ușor îmbunătățită a lui Vivo X6 Plus, pe care producătorul l-a anunțat cu câteva luni în urmă.

Diferența nu este foarte mare între cele două terminale. Practic modelul X6S Plus are nucleele procesorului octa-core tactate la 1,8 GHz, față de 1,7 GHz cât avea predecesorul său și senzorul camerei foto principale de 16 megapixeli, versus 13 megapixeli cât avea X6 Plus. Restul specificațiilor, care include ecranul AMOLED full HD de 5,7 inchi, memoria RAM de 4 GB, stocarea internă de 64 GB, camera foto secundară de 8 megapixeli și Android-ul 5.1 Lollipop, este același.

Culmea, dimensiunile sunt ușor diferite, așa că asemănarea cu stilul de upgrade de la Apple (datorată probabil și asemănării fizice dintre cele două telefoane) nu stă în picioare până la capăt. Terminalul este mai gros și mai greu, însă mai scurt și mai îngust. Ciudat!

Configurația este evident atractivă, un preț mai lipsește pentru a ști dacă avem un potențial flagship killer aici sau nu! Vom vedea în momentul anunțului oficial.

via GSM Arena

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep