HomeFeaturedFocusVodafone, Best in Test in Europa (P)

Vodafone, Best in Test in Europa (P)

VodafoneP3

Pentru al doilea an conscecutiv Vodafone Romania a primit certificarea P3 Communications Best in Test in Romania pentru serviciile de date și telefonie mobilă. Mai mult, Vodafone a obținut cel mai mare scor dintre toate campaniile de certificare desfășurate în 2015 de către P3 Communications în Europa, nu numai cele din România.

“Ne concentram pe a oferi clientilor cea mai buna experienta, iar acest ultim audit independent, ce a generat certificatul Best in Test, confirma faptul ca utilizatorii nostri se bucura de o retea mobila superioara in Romania, disponibila oricand conteaza. Ne extindem in continuare retelele 4G si 4G+ in Romania si ne concentram pe acoperirea a tot mai multe orase, astfel incat toti romanii sa se poate bucura de cea mai buna experienta de voce si date, furnizata de Vodafone”, a declarat  Ravinder Takkar, President & CEO, Vodafone Romania.

Certificarea P3 Communications s-a făcut în urma unei campanii de testare a tuturor rețelelor de telefonie mobilă și date din România pe zonele Alba Iulia, Arad, Bacau, Baia-Mare, Barlad, Braila, Brasov, Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Craiova, Deva, Focsani, Galati, Iasi, Medgidia, Onesti, Pascani, Pitesti, Ploiesti, Roman, Sfantu Gheorghe, Tecuci, Timisoara, Turda si Vaslui, precum și pe șoselele dintre aceste orașe. Ca și suprafață, testele au acoperit 9.000 de kilometri de drumuri din România și s-au efectuat peste 10.000 apeluri în condiții de mobilitate completă și au fost consumați peste 1.000 GB trafic de date.

CertifcareP3_vodafone

De reținut și că în testul Mobile Benchmark Romania desfășurat de auditorul independent P3 communications, Vodafone Romania a obținut certificatul “Best in Test” atât pentru serviciile de date, cât și pentru cele de telefonie.

Metodologia testării, precum și traseele și zonele fixe au fost selectate independent, de către P3 communications. Detalii mai multe gasiti pe www.p3-group.com

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep