HomeFeaturedFocusIronii fine dinspre LG inspre Samsung

Ironii fine dinspre LG inspre Samsung

Mie îmi place când mai văd și reacții de genul celei despre care vreau să vă vorbesc. Și ele nu ar trebui să vină doar dinspre o companie înspre alta, ci mai ales de la consumatori și utilizatori înspre companiile care încearcă să îi amețească cu mesaje de marketing.

Exemplul concret de astăzi este mesajul de pe Twiiter al celor de la Samsung Mobile, care, în încercarea de a promova capacitatea de încărcare rapidă a acumulatorului de pe Samsung Galaxy S6 edge Plus, au venit cu mesajul comercial: “from zero to full in just 90 minutes”. Replica celor de la LG Mobile mi s-a părut una genială: “Go from zero to full instantly with a removable battery”. Evident, miza este dată de duelul de la distanță pe care Samsung Galaxy S6 edge Plus îl are cu LG V10, duel care s-a mutat și la nivelul departamentelor de comunicare ale celor două companii.

galaxy s6 edge plus versus lg v10

via PhoneArena

2 COMENTARII

  1. Vulpea care nu ajunge la struguri spune că-s acri. Ar fi fost un cadou fain (pentru mine), dar Nexus 5 mai are viață suficientă în el. Dacă era varianta cu 32 GB memorie internă mi-ar fi părut rău mai mult. Așteptăm posesorul pe forum Softpedia dedicat lui Nexus 5 (dacă nu e prea exagerată ideea), e forumul cel mai animat și sunt deja acolo câțiva posesori de Nexus 5X.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep