HomeFeaturedFocusAlcatel pregateste seria Pop 4 pentru MWC

Alcatel pregateste seria Pop 4 pentru MWC

Familia Pop 4 (asta îmi sună foarte drag 🙂 ) de la Alcatel se va alătura, cel mai probabil tot în perioada MWC-ului, seriei OneTouch Idol 4 despre care am vorbit deja puțin, formând împreună line-up-ul cu care TCL Communications, producătorul chinez care utilizează acum brand-ul Alcatel OneTouch sub licență, va ataca acest eveniment. Familia OneTouch Pop 4 este compusă din trei terminale: modelul OneTouch Pop 4, modelul OneTouch Pop 4S și OneTouch Pop 4 Plus. Haideți să vedem împreună care sunt caracteristicile celor trei terminale și cu ce încearcă ele să cucerească publicul.

Alcatel OneTouch Pop 4S este cel mai potent din serie, tehnic vorbind și încearcă să arate acest lucru încă de la nivelul chipset-ului care este MediaTek Helio X10 cu procesor octa-core de până la 1,8 Ghz și GPU Mali-T860. Display-ul este un IPS full HD (1080p) de 5,5 inchi, memoria RAM este de 2 GB, stocarea internă poate fi de 16 sau de 32 GB, camera foto principală este de 13 megapixeli, cea secundară poate fi de 5 sau de 8 megapixeli. Adăugați și un acumulator de 2960 mAh, un Android 6.0 Marshmallow și conectivitatea LTE și avem imaginea completă a acestui smartphone (cu tot cu variantele sale).

Alcatel OneTouch Pop 4 Plus nu propune vreo dimensiune mai mare, în ciuda denumirii. Vine cu un display tot de 5,5 inchi, însă cu o rezoluție mai slabă, de doar 720p, în spatele căruia se ascunde un chipset Qualcomm Snapdragon 210 cu procesor quad-core de 1,1 GHz (Cortex-A7) și GPU Adreno 304. Memoria RAM este de 1,5 GB, stocarea internă este de 16 GB RAM, camera foto principală poate fi de 13 sau de 8 megapixeli, cea frontală poate fi de 8 sau de 5 megapixeli. Există și aici conectivitate LTE și un Android 6.0, iar acumulatorul este de 2500 mAh.

OneTouch Pop 4, cel care dă numele seriei, este și cel mai oropsit. Un ecran IPS HD (720p) de 5 inchi, același chipset Snapdragon 210, cantități de memorie RAM de 1 sau 1,5 GB, camere foto principale de 13 sau de 8 megapixeli și frontale de 8 sau de 5 megapixeli, același acumulator, sistem de operare și conectivitate LTE.

Se remarcă multitudinea de variante, care clar vor ameții consumatorii și care, cel mai probabil, vor fi distribuite în zone geografice diferite. Însă mai multe detalii de ordin comercial vom afla la finalul lunii, cu ocazia târgului din Barcelona.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep