HomeFeaturedFocusAlternativa de smartphone cu Windows 10 de la Funker

Alternativa de smartphone cu Windows 10 de la Funker

Da, am scris bine, Funker (atenție la pronunție). Este vorba despre un brand spaniol, despre care spre rușinea mea nu știam nimic până acum și care mi-a atras atenția și respectul, cel puțin pentru acest produs. Funker W5.5 Pro este un smartphone care impresionează prin aspectul fizic și care ar trebui să reprezinte o pată de culoare în lumea destul de monotonă a terminalelor cu Windows 10, acolo unde Lumia (cu niște cifre de vânzări în scădere drastică) dictează încă.

Nici configurația nu mi se pare de lepădat, singur punct vulnerabil îmi pare a fi chipset-ul Qualcomm Snapdragon 410, cu procesor quad-core la 1,2 GHz. În rest, în spatele ecranului de 5,5 inchi și 1240 x 720 pixeli rezoluție, se mai ascund o memorie RAM de 2 GB, o capacitate de stocare internă de 16 GB (care se poate extinde prin microSD), un acumulator de 2600 mAh și un cuplu de camere foto de 13 și respectiv de 5 megapixeli.

Telefonul, care costă 240 de euro în Spania (un preț pe care îl consider în limitele impuse de Microsoft cu Lumia), are o grosime de doar 6,9 milimetri. De altfel, cred că aspectul este unul dintre principalele argumente ale acestui terminal, pentru că, așa cum spunea un cititor într-un comentariu, W5.5 Pro in a one good looking mother Funker!

via Windows Central

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep